Over ons

“Als je net dat stapje extra zet, bereik je meer”. Die wijze woorden sprak Jan te Pas senior toen hij in 1961 de Ulftse Lak- en Moffelonderneming oprichtte. Bijna zestig jaar later werken meer dan 160 medewerkers samen aan onze metaalproducten, gekenmerkt door kwaliteit en betrouwbaarheid. Wat wij zeggen, zijn geen mooie woorden: het nakomen van beloften is een vanzelfsprekendheid voor ons. Wat we zeker weten, beloven we. Wat we beloven, leveren we. De degelijkheid van onze producten leidt tot duurzaamheid. Er is geen ander bedrijf zoals Ulamo en daar zijn we trots op. We lopen voorop, maar nooit in zeven sloten tegelijk. Onze kwaliteitsproducten zijn alom vertegenwoordigd – om te verfraaien, te monteren en te vernieuwen. We vervaardigen ze in een hecht team van medewerkers, een groep mensen die elke dag met plezier aan die oerdegelijke eindproducten werkt. Bestendig sinds 1961. Dat is de essentie van Ulamo.

Samen met Ulamo Coating en Sentimo vormen wij de Ulamo Groep. Onder dezelfde Ulamo-vlag, met dezelfde mentaliteit, maken we samen meer.

Groei jij mee?
We zoeken mensen die met Ulamo meegroeien. Medewerkers die ook dat stapje extra willen zetten om samen meer te bereiken.
Op dit moment zoeken wij:

  • Metaalbewerker/productiemedewerker
  • Monteur/steller
  • Productiemedewerker lakkerij metaal

We zijn specialist op het gebied van poedercoating en de vervaardiging van producten uit dun plaatwerk. Deze vakgebieden hebben geen enkel geheim voor ons. Ook zijn we actief als toeleverancier in enkele andere branches.